Om os

ren luft til artikel

Vores mission hos Ren Euromiljø ApS er at være medvirkende til at der på alle arbejdspladser, kontorer og lokaler, er et sundt og godt indeklima, da det skaber trivsel og reducerer sygefravær.

Vi er veletablerede i hele Danmark og vi har den viden og ekspertise der skal til, for at kunne rådgive virksomhedsejere og kommunale institutioner i at skabe det rigtig indeklima for alle. Vi har egne serviceteknikere. Vi udvikler luftrenser & rygekabiner i samarbejde med Euromate i Holland som har over 40 års erfaring med luftrenser og rygekabiner.

10 års garanti
Vores produkter passer ind hvor som helst. Vi er stolte af at være det første valg for mange kunder rundt om i Danmark, vores produkter er baseret på eksklusiv tidløs skandinavisk design og overlegen ydelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Vi tilbyder som de eneste i branchen 10 års fuld garanti på alle vores produkter.
 
Vores  kerneområder er følgende:

  • Indeklima målinger
  • Vi fjerner COVID - 19 og andre skadelige Bakteriere fra arbejdspladserne med vores effektive luftrenser
  • Salg af produkter til at Skabe et godt og sundt indeklima på kontorer, forretninger, skoler m.m.
  • Salg af Rygekabiner til Casino, Hoteller, virksomheder, restauranter, industri, bar og værtshuse.
  • Salg af mobile enheder til forbedring af arbejdsmiljø på arbejdspladsen for udearbejdende håndværker (murere, tømrere, malere m.m.)

Vidste du at: En gennemsnitlig arbejdstager mister 10% af sin ydeevne ved dårligt indeklima. Ifølge Arbejdstilsynet kan en virksomhed spare op til kr. 10.000 -. Pr. år ved at investere kr. 2.000,- pr. arbejdsplads.

Læs mere om vores luftrenserer

REN LUFT SKAL OPLEVES!

  • Støv er usynligt, men ikke uskyldigt
  • Det betaler sig at tænke forebyggende
  • Ren luft uden byggetekniske ændringer

Vores lange erfaring og dokumenterede løsninger hjælper dig med at tage de rette valg. Vi installerer løsningerne lige der hvor vi ved, de gør mest nytte.

KONTAKT OS

Vores mål er, at alle arbejdspladser, kontorer og lokaler får et sundt og godt indeklima, da det skaber trivsel og reducerer sygefravær.

REN Euromiljø ApS
Vandtårnsvej 78
2860 Søborg

7020 1357
Mail
Mere information