Pure Air Shield 3300

vision air ren

Pure Air Shield 3300 luftrensere passer godt i rum fra 50 til 200 m2.

Pure Air Shield 3300 (PAS 3300) er specialudviklet til at levere maksimal luftrensning i større lokaler, uden at der udvikles støj og med meget lavt energiforbrug.

Fjerner bakterier og vira fra luften
anti covid 100pxPAS 3300’s effektive luftrensning fjerner beviseligt bakterier og vira som COVID-19 fra luften ved hjælp af et dobbelt filtersystem: PM10 50%/HEPA 14.

Forskning og test viser at PAS 3300 reducerer så meget som 98% af blandt andet Corona virus og bakterier. Det betyder ikke at risikoen for at blive smittet er elimineret, men faren er betragteligt reduceret. 

Anvendelse
Vision Air bruges eksempelvis på kontorer, venteværelser og behandlingsrum, børne institutioner, plejehjem, kantiner, restauranter, butikker, supermarkeder, haller og offentlige rum.

Let at installere
Enheden placeres på gulvet op ad en væg og fungerer sammen med rummets eksisterende ventilation.

Brochurer
Her kan du hente vores engelsksprogede brochure om Pure Air Shield 3300: Klik her (pdf-fil)

Mere information
Da vores luftrensere er højt specialiserede og kan tilpasses individuelt, vil vi råde dig til at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig med rådgivning og et tilbud.

Ring til vores indeklimakonsulenter på 7020 1357

REN LUFT SKAL OPLEVES!

  • Støv er usynligt, men ikke uskyldigt
  • Det betaler sig at tænke forebyggende
  • Ren luft uden byggetekniske ændringer

Vores lange erfaring og dokumenterede løsninger hjælper dig med at tage de rette valg. Vi installerer løsningerne lige der hvor vi ved, de gør mest nytte.

KONTAKT OS

Vores mål er, at alle arbejdspladser, kontorer og lokaler får et sundt og godt indeklima, da det skaber trivsel og reducerer sygefravær.

REN Euromiljø ApS
Vandtårnsvej 78
2860 Søborg

7020 1357
Mail
Mere information