Lej en luftrenser og få renere luft

Lej en luftrenser

Forebyg coronasmitte med effektiv luftrensning. I denne tid har coronavirus skabt frygt i samfundet. Vi har alle fået en bevidsthed om, hvad god hygiejne og ren luft betyder for vores helbred.

En god luftrenser fjerner op til 98% af alle svæve-partikler i luften, herunder varianter af Coronavirus. Det betyder at smittefaren ved åbne kontorlandskaber, kantiner og møderum kan reduceres betragteligt med forholdsvis enkle midler. Når luftrensere i tillæg fjerner nær 100% af alt støv, pollen og tungmetaller, så skaber det et mere sikkert og behageligt arbejdsmiljø for alle ansatte i virksomheden.

Lej en luftrenser
Vi tilbyder luftrensere, der kan installeres hvor som helst og som ikke kræver, at du skal bygge om eller ændre dit nuværende ventilationsanlæg. Vi tilbyder effektive luftrensere fra kun 1.595,00 om måned, incl. serviceaftale.

Alle brancher
Vi leverer luftrensere til alle brancher. Vi har kunder indenfor så blandede miljøer som åbne Kontor Miljøer, Kantiner, plejehjem, tandlæger, læger, frisører, skoler, arkiver og biblioteker, logistik haller, produktion, engroshandel, detailhandel og affaldsbehandling. m.m.

Book en uforpligtende samtale

Da vores luftrensere er højt specialiserede og kan tilpasses individuelt, vil vi råde dig til at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig med gratis rådgivning og et tilbud. Du kan blot ringe til os på 7020 1357 eller benytte nedenstående formular

Mere information
kontakt os for gratis rådgivning, så vi kan finde den bedste løsning for din virksomhed.

rogRing til vores indeklimakonsulenter på 7020 1357

Uforpligtende samtale

Jeg vil gerne kontaktes af en af jeres indeklimakonsulenter, for en uforpligtende samtale.

KONTAKT OS

Vores mål er, at alle arbejdspladser, kontorer og lokaler får et sundt og godt indeklima, da det skaber trivsel og reducerer sygefravær.

REN Euromiljø ApS
Vandtårnsvej 78
2860 Søborg

7020 1357
Mail
Mere information