Forebyg coronasmitte med effektiv luftrensning

rog til artikel

Virus og bakterier flyder I luften og kan gøre dig syg. I denne tid har coronavirusen skabt frygt i samfundet. På arbejdet kommer du ofte i kontakt med folk, som du ikke ved hvor har været, eller hvem de har været i kontakt med, og om de muligvis bærer en virus som Corona.

En god luftrenser fjerner op til 98% af alle svæve-partikler i luften, herunder varianter af Corona virus såsom Sars / CoV-2 / B. 1.1.7 / N439K og B.1.351/501Y. Det betyder at smittefaren ved åbne kontorlandskaber, kantiner og møderum kan reduceres betragteligt med forholdsvis enkle midler. Når luftrensere i tillæg fjerner nær 100% af alt støv, pollen og tungmetaller, så skaber det et mere sikkert og behageligt arbejdsmiljø for alle ansatte i virksomheden.

Sådan virker luftrenseren
Virus og bakterier kan sætte sig fast på andre små partikler i luften, som støv og pollen. En Euromate luftrenser med et electrostatisk filter sikrer at virus og bakterie, bliver renset fra luften. Et HEPA filter kan også benyttes som en løsning. Vi har begge filter in-house og tilbyder en specielt filter pakke der fjerner virus og bakterie fra luften. Det er anbefalet at have dine luftrensere tændt så længe som muligt, og så ofte som muligt for at få den mest optimale effekt.

Forskning og test viser at luftrensere fra Euromate reducerer så meget som 98% af blandt andet Corona virus og bakterier. Det betyder ikke at risikoen for at blive smittet er elimineret, men faren er betragteligt reduceret, ved at investere i en god luftrenser på arbejdet. Du stopper ikke smitning ude for døren, men du kan gøre noget for at undgå spredning indendørs.

En luftrenser kan ikke garantere et fuldstændigt virusfrit inde miljø, men med luftrensere fra Euromate kan vi reducere smitterisikoen. Filtrene renser op til 99,97 procent af partikler i luften, Og er dermed med til at reducerer f.eks. influenzavirus med op til 98 procent i lokalet. 

Enkelt at monterer
Luftrensere kan installeres i alle typer rum og er enkelt at installere. Hos Ren Euromiljø lejer/sælger vi kun luftrensere med dokumenteret effekt. Og vi forestår selvfølgelig ansvaret for monteringen.

Ventilationsanlæg eller Luftrenser?
Ja tak til begge dele! De har nemlig vidt forskellige opgaver: Ventilationsanlægget fornyer luften i rummet, og sørger for at lokalet holder rigtig temperatur, mens luftrenseren fjerner virus og bakterier samt svævestøv, pollen og andre partikler, som kan påvirke produktivitet og helbred.

I Danmark er det som regel udlejeren/ejeren af bygningerne som har ansvaret for ventilationsanlægget og dets drift. Virksomheder som er lejere, har ansvar for eget arbejdsmiljø og herunder indeklima. Dette betyder at virksomheden selv må forestå anskaffelse af luftrensere, hvis virksomheden vil skabe et godt indeklima for sine ansatte.

Effektiv Covid-19 luftrenser
Vi vil især fremhæve Pure Air Shield 3300, der er specialudviklet til at levere maksimal luftrensning i større lokaler.

Mere information
kontakt os for gratis rådgivning, så vi kan finde den bedste løsning for din virksomhed.

rogRing til vores indeklimakonsulenter på 7020 1357

REN LUFT SKAL OPLEVES!

  • Støv er usynligt, men ikke uskyldigt
  • Det betaler sig at tænke forebyggende
  • Ren luft uden byggetekniske ændringer

Vores lange erfaring og dokumenterede løsninger hjælper dig med at tage de rette valg. Vi installerer løsningerne lige der hvor vi ved, de gør mest nytte.

KONTAKT OS

Vores mål er, at alle arbejdspladser, kontorer og lokaler får et sundt og godt indeklima, da det skaber trivsel og reducerer sygefravær.

REN Euromiljø ApS
Vandtårnsvej 78
2860 Søborg

7020 1357
Mail
Mere information